КПУ настан 10 декември 2021 - одложен за 24 декември 2021

09-12-2021

Почитувани,

Ве известуваме дека КПУ настанот закажан за 10 декември 2021 година се одложи и истиот ќе се одржи на 24 декември 2021 година (петок) од 10 до 14 часот.

Пријавување за овој настан е отворено до 22 декември 2021 година на следниот линк https://forms.gle/6euqs9cq31yrvBG6A . Настанот нема да биде повторен за следење преку веб страната на ИОРРМ.

За остварување на законската обврска за КПУ часови, преостанува да се проследат следните предавања:

  1. КПУ настанот на 24 декември 2021 година – 4 КПУ часа. Поканата и пријавувањето се активни до 22 декември 2021.
  2. КПУ настанот одржан на 29.11 и 02.12.2021 година (преку веб страната на ИОРРМ за членови кои не го ислушале настанот) – 8 КПУ часа. Покана за пријавување следи во наредните денови.
  3. Електронско следење на КПУ за 2021 година – 8 КПУ часа. Покана за пријавување следи во втореата седмица на јануари 2022 година.