Соопштение

08-12-2021

Почитувани,

Ве известуваме дека КПУ настанот закажан за 10 декември 2021 година се одложува и ќе биде спроведен на друг датум во втората половина на декември 2021 година, за што ќе ве известиме во најкус можен рок. Во меѓувреме пријавување за овој настан е отворено на следниот линк https://forms.gle/6euqs9cq31yrvBG6A .

 

Со почит,

Драган Димитров