map мапа contact контакт contact форум contact ONLINE ПРЕДАВАЊА
EN
организација
прописи
акти
регистри
соопштенија
меморандуми
континуирано професионално усовршување
испит
огласи
линкови
најнови
  Институт на Овластени Ревизори

Најнови информации

Датум: 21.07.2020 - И во услови на пандемија, ИОРРМ и КПРСМ продолжуваат со едукација и обука

Датум: 10.07.2020 - Интервју Димитров: Ревизорите се прва порта за странските инвеститори

Датум: 09.07.2020 - Е - зборник на стручни трудови на студенти од конкурсот ‘Индустриска револуција 4.0: Како новите технологии ќе го променат сметководството во иднина‘


Датум: 08.07.2020 - Избрани најдобрите трудови од конкурсот „Индустриска револуција 4.0: Како новите технологии ќе го променат сметководството во иднина

msc

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Ул. 11 Октомври
бр. 52А/1 - 3
1000 Скопје
Р. Македонија

Телефон: (02) 3227-599
Телефакс: (02) 3296-349
Е-пошта: contact@iorrm.org.mk

 
wcoa
 
wcoa
 

 
   
      Институт за Овластени Ревизори, Јануари 2007. Сите права се задржани.
Изработка и хостирање: UnetInteractive