map мапа contact контакт contact форум contact ONLINE ПРЕДАВАЊА
EN
организација
прописи
акти
регистри
соопштенија
континуирано професионално усовршување
испит
огласи
линкови
  Институт на Овластени Ревизори

Aктуелни соопштенија:

Повик за пријавување интерес за одржување предавања за Континуирано професионално усовршување во 2017 година

Покана за Работилница на тема „ Извршување на ревизорски постапки “ што ќе се одржи на 22 и 23 март 2018 година

Покана за учество на 22-та седница на Собранието на ИОРРМ (16 март 2018 година)

Покана за пријавување за електронско следење на Континуирано професионално усовршување (КПУ) што ќе се одржи од 22.12.2017 до 05.01.2018 година

Договор за соработка помеѓу Институтот на сметководители и овластени сметководители на Република Македонија и Институтот на овластени ревизори на Република Македонија

msc

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Ул. 11 Октомври
бр. 52А/1 - 3
1000 Скопје
Р. Македонија

Телефон: (02) 3227-599
Телефакс: (02) 3296-349
Е-пошта: contact@iorrm.org.mk

 
wcoa
 

 
   
Искористете ја контакт формата подоле за да стапите во контакт со Институтот на овластени ревизори на РМ.
 На сите Ваши прашања ке одговориме во најкус можен рок.
Име и Презиме:
Адреса:
Телефон:
Email адреса:
 *
Наслов на пораката:
 *
 
Содржина на пораката:
 *
 
 
Полињата означени со * се задолжителни.
      Институт за Овластени Ревизори, Јануари 2007. Сите права се задржани.
Изработка и хостирање: UnetInteractive